Σεισμοσ Στην Κρητη / Σεισμός στην Κρήτη / Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου.

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07.

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της δευτέρας. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι .

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη from www.newsit.gr
Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ «χτύπησε» την κρήτη το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του .

Σεισμοσ Στην Κρητη / Σεισμός στην Κρήτη / Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Κατέρρευσε εκκλησάκι στον ξερόκαμπο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων 12/10/2021 | open . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .